top of page
Search

Erasmus +







No 2015. gada esam iesaistījušies Eiropas Savienības Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) stratēģiskās partnerības projektā “Valuing play” (Rotaļa ir vērtība),Nr. 2015-1-LV01-KA219-013447-1. 


Esam šī projekta koordinatori un sadarbojamies ar pirmsskolām un skolām citās Eiropas valstīs - Centrul Scolar de Educatie Inclusiva Nr.1 Oradjas pilsētā Rumānijā, JUDG Detska Radost Skopjē, Maķedonijā un Secondo Istituto Comprensivo Kasino, Itālijā. 


Šī projekta laikā varēsim iepazīties ar partnerskolu pieredzi un izpētīt dažādas dramatizācijas iespējas pirmsskolā. Kopā ar rumāņu, maķedoniešu un itāļu skolotājiem gatavojam metodiskus materiālus skolotājiem – metodiskās vadlīnijas dramatizācijas integrēšanai darbā ar pirmsskolas vecuma bērniem un teātra vingrinājumu un spēļu krājumu, kas tiks publicēts dažādās valodās. 

Kā papildinājums krājumam tiek veidota teātra vingrinājumu un spēļu videokolekcija. Nozīmīga projekta daļa ir radošās darbnīcas bērniem un vecākiem, semināri skolotājiem no citām pirmsskolas izglītības iestādēm.


Par projekta dalībnieku starptautisko tikšanos Oradjā, Rumānijā, lasiet mūsu semuārā

bottom of page